Zo stop ook jij met roken

  • door

Roken is misschien wel een van de meest ongezonde dingen die je vandaag de dag kunt doen. Want we hoeven je vast niet de hele lijst met gezondheidsrisico’s op de noemen die je loopt wanneer je rookt. Buiten die risico’s krijg je ook op korte termijn al last van roken. Denk aan een slechte adem, gele tanden en een stinkende geur rondom je lichaam. Roken is dus iets wat alleen maar nadelen kent, maar hoe stop je er nu mee? Dat kan met een e-smoker, maar ook met andere manieren.

e-smoker

De mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om te stoppen met roken. En dat komt mede doordat veel bedrijven met een product of dienst zijn gekomen om mensen te helpen bij het stoppen. Er is simpelweg veel vraag naar en mensen vinden het maar al te moeilijk om te stoppen. Maar eigenlijk is het helemaal niet nodig om veel geld uit te geven aan een product of dienst die je daarmee helpt. Je kan het namelijk prima zelf oplossen. Dit kan ten eerste met een e-smoker, dit is een elektrische variant van een sigaret die je veel minder kwaad zal doen. Je zal waterdamp inademen en geen last hebben van de schadelijke sigarettenrook. Deze zit namelijk vol met kankerverwekkende stoffen en zal je lichaam veel kwaad doen. Een e-sigaret is vrijwel niet schadelijk en zal je lichaam niet veel kwaad doen. Je kunt stoppen met roken met een e-sigaret, door het roken steeds verder af te bouwen.

e-smoker

Zorg er daarnaast voor dat je de verleiding om te roken wegneemt, een sigaret roken doe je vaak wanneer je verleidingen hebt. En door dit weg te nemen neemt de kans af dat je gaat roken. Blijf dus uit de weg bij rokers en gooi alle sigaretten direct weg.