Waarom orthopedische schoenen helpen tegen voetproblemen

  • door

Heb je last van hevige pijn of last van voetproblemen? En je hebt alles al geprobeerd, van steunzolen tot aan aanpassingen in normale schoenen. Niets wilt helpen en zorgt voor flinke problemen. Hierdoor loop je niet meer lekker en is het tijd voor de enige echte oplossing, namelijk: orthopedische schoenen. 

Verhelp of verminder de problemen

Het is verstandig om problemen aan je voeten zeer serieus te nemen en daardoor te kiezen voor een orthopedische schoenenzaak. In deze schoenenwinkel kunnen ze jouw voeten optimaal opmeten en je voorzien van de beste kennis op het gebied van orthopedie. Het is belangrijk dat je op basis van een medische indicatie een verwijzing geschreven krijgt van je behandelende specialist. Voor vergoeding van orthopedische schoenen wordt er bij de zorgverzekering een machtiging aangevraagd.

Kies voor service

Het is ontzettend belangrijk dat je een schoenenwinkel kiest waarbij je geholpen wordt zoals dat moet. Denk daarbij een gediplomeerd team met de juiste vakkennis. Een zaak als Veld Orthopedische Schoentechniek is een geschikte specialist om jou de beste orthopedische schoenen aan te kunnen meten. Dankzij jarenlange ervaring wordt bij jou de juiste schoen gemeten.

Wanneer je altijd met pijn loopt

Het is niet ideaal als je altijd maar weer met pijn over straat moet. Geen enkele schoen past meer goed en je kan al helemaal geen hakken dragen als vrouw. Dit zorgt er voor dat je onzeker wordt over jezelf en zo min als mogelijk gaat lopen. Uiteindelijk is dit niet de oplossing omdat je ook aan je eigen gezondheid moet denken. Op het moment dat je niet meer voor beweging kiest wordt je dikker en ongezond. Aan jou dus de keuze: ga je voor je gezondheid of blijf je rondlopen met klachten? Tijd om weer aan de wandel te gaan en begin bij een goede orthopedische schoenenwinkel.