Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een e sigaret?

  • door

Het e-sigaret is sinds de laatste paar jaren erg beroemd geworden onder zowel volwassenen als Millennials. De ene rookt, omdat die behoefte heeft in nicotine, terwijl de andere voor gezelligheid rookt. Nicotine is een verslavend middel. Nicotine zit in tabak en wordt al sinds 1870 geproduceerd. Daarnaast is het slecht voor je gezondheid.

In dit artikel bespreken we wat een e-sigaret is, welke smaken er zijn en waarom de meeste mensen het gebruiken. Veel leesplezier!

Wat is een e cigarre?

Een e-sigaret is een elektrisch sigaret dat op stroom werkt. Het sigaret heeft een accu en deze kan je laden middels een usb-poort. Deze sigaretten zijn sinds begin 2006 op de markt geïntroduceerd. Met de opkomst hiervan is de tabaksindustrie steeds onder vuur komen te liggen. In deze e sigarets zitten e liquids. Deze liquids is vloeibaar en geeft smaak aan de vape.

Welke smaken kan je kiezen?

De traditionele sigaar kent een paar smaken, zoals vanille en mint. Het aanbod bij een e-sigaret is groter. Er zijn verschillende soorten en varianten (merken) beschikbaar. Denk hierbij aan meloensmaak, aardbei, vanille, tropisch e.d. Ben je benieuwd naar het gehele aanbod van e liquids? Klik dan hier

Waarom gebruikt men een e-sigaret?

Zoals we in de introductie al aangaven, maakt zowel de oudere als de jonge generatie gebruik van een e sigaret. De reden hiervoor is, omdat mensen roken voor verschillende doeleinden. Sommigen zijn verslaafd door de nicotine terwijl sommige voor de gezelligheid roken. Vooral de jongere generatie is meer op de beleving en omgeving. Zij roken dus voor de gezelligheid. Hierdoor kiezen zij voor e liquids zonder nicotine.

Ben je benieuwd naar het aanbod en wil jij een e sigaret kopen? Dan is het verstandig om even op de website van JWELL Vaping te kijken!