Voordelen van houten vloeren

  • door

Wanneer je gaat verbouwen of in een nieuwe woning gaat kan je tegenwoordig kiezen uit enorm veel verschillende vloeren. Elke vloersoort heeft natuurlijk dan ook zijn eigen voor- en nadelen. De ene vloer gaat enorm lang mee, de andere vloer is lekker makkelijk schoon te maken en nog een andere vloer is weer ideaal voor vloerverwarming. Persoonlijk zijn de mooie houten vloeren toch mijn favoriet. Ze hebben veel voordelen en daar vertel ik jullie in dit artikel wat meer over.

Duurzaam

Van houten vloeren denken veel mensen niet dat ze duurzaam zijn, maar dit is gelukkig wel het geval. Tegenwoordig worden de houten vloeren zo ontworpen dat ze enorm duurzaam zijn en dus ook zeker de investering waard zijn. Ze gaan vaak enorm lang mee en bij krasjes/deukjes kun je ze in een renovatie makkelijk weer mooi maken.

Passen bij elke huisstijl

Houten vloeren zijn vloeren die eigenlijk in elke huisstijl wel goed passen. Wil je een moderne huisstijl? Dan neem je een strakke houten vloer. Weel je een speelsere huisstijl? Dan neem je een wat lossere houten vloer. Er zijn zo veel verschillende houten vloeren dat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.

Uniek

Iedereen kan zeggen wat ze willen, maar houten vloeren zijn de uniekste vloeren op de markt. Hout is een natuurproduct en dit zorgt ervoor dat geen één houten vloer hetzelfde is als een ander. Doordat elke vloer uniek is geeft het een bepaalde sfeer aan de woning waarin ze geplaatst zijn.

Wil je ook een houten vloer aanschaffen? Neem een kijkje bij Martijn de Wit vloeren voor de mooiste vloeren op de markt.