Uitvaart Hengelo, voor een warm en liefdevol afscheid

Op het moment dat u met het overlijden van een dierbare wordt geconfronteerd, lijkt het wel alsof uw hele wereld even komt stil te staan. Of u erop voorbereid bent of niet, een overlijden is steeds een bijzonder aangrijpende gebeurtenis die heel wat bij u teweeg brengt. Overmand door verdriet, pijn en gemis moet u bovendien ook nog een mooi afscheid regelen en organiseren. Het is het laatste eerbetoon aan de overledene en u wilt vanzelfsprekend dat dit perfect verloopt.

Uitvaart Hengelo staat u bij in deze moeilijke tijden en biedt u een helpende hand bij de uitvaart.

Uw wensen staan centraal

De concrete invulling van de uitvaart is helemaal uw eigen keuze. Misschien heeft uw dierbare zelf bepaalde wensen kenbaar gemaakt, in het andere geval rekent hij daarvoor op de nabestaanden. Een uitvaart is een uniek en zeer persoonlijk, net daarom dat wij hiervoor steeds uw wensen centraal stellen en van daaruit vertrekken. Als de uitvaart al geheel of gedeeltelijk werd uitgewerkt, zorgt uitvaart Hengelo voor de uitvoering ervan, helemaal hoe u het wil. Als u helemaal geen idee hebt hoe u hieraan moet beginnen, helpen wij u graag verder met onze voorstellen en ideeën. Samen met u zorgen wij voor een warm, sereen en liefdevol afscheid. Een laatste eerbetoon dat u als een warme herinnering kan blijven koesteren.

Altijd nabij

U kunt bij uitvaart Hengelo dag en nacht terecht als u met een overlijden in uw omgeving geconfronteerd wordt. Van bij het eerste moment na het overlijden tot na de uitvaart kunt u steeds rekenen op een persoonlijke uitvaartbegeleider die u zowel op praktisch als op emotioneel vlak een helpende hand en een luisterend oor biedt. Wij zijn ons ervan bewust welke impact het overlijden op u ongetwijfeld heeft en willen u hierin graag begeleiden met respect voor uw wensen en die van de overledene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *