Teambuilding uitjes Utrecht doe je bij Boksen als metafoor

  • door
boksenalsmetafoor

Met vele jaren ervaring geeft het bedrijf Boksen als metafoor als jarenlang workshops als bedrijfsuitjes. Met in totaal 4 verschillende workshops is het een prima locatie voor teambuilding uitjes Utrecht. De vele ervaren medewerkers zijn allemaal heel bekend met boksen maar ook met een op een communicatie. Hierdoor zijn alle medewerkers perfect geschikt voor hun baan en staan ze altijd open om je te helpen als er iets niet lukt of mis gaat tijdens een workshop.

Website van Boksen als metafoor

Teambuilding uitjes Utrecht

De website van boksen als metafoor is een overzichtelijke en toegankelijke website. Het is een vrij simpele website met daarin alles wat je nodig hebt om meer over het bedrijf te weten en/of contact te leggen met het bedrijf. Ook kan je snel en gemakkelijk overal naartoe navigeren met de makkelijke en vooral simpele menubalk.

Contactpagina van Boksen als metafoor

De contactpagina van het bedrijf ziet er simpel uit, zonder enige afleiding waardoor je niet vergeet wat je ging doen. Ook heeft het een contactformulier waardoor je makkelijk met het bedrijf in contact kan komen via de mail. Als je het formulier invult krijgt het bedrijf de vraag binnen en reageren ze op je mail terug.

Tags: