Jockstrap

jockstrap

Een jockstrap is een moderne toque die kan worden gebruikt voor zowel sportactiviteiten als seksuele activiteiten. Tijdens het sporten zorgt het product dat de sensuele zone van de man niet te warm wordt. Dit bevorderd de kwaliteit van het sperma. Voor de seksueel getinte activiteiten wordt het ook gebruikt. Mannen vinden het dragen van een jockstrap erg opwindend. Het is voor veel mannen ook een lustobject voor het oog. 

jockstrap

Waarom een jockstrap?

Het is belangrijk om een jockstrap te kiezen die bij je past. Zijn verschillende vormen en maten beschikbaar. De verschillen zijn vooral merkbaar in afmeting. Mannen voelen zich door het dragen van het item erg verleidelijk. Het zorgt ervoor dat de zone rond de penis goed geaccentueerd wordt. Comfort kan ook een belangrijke reden zijn om het item veel te dragen. 

jockstrap

Stoer en comfortabel

Omdat de jockstrap in eerste instantie is ontwikkeld voor comfort en bevordering van het mannelijke zaad. Daarom zit het item ook nog eens lekker. Voor de sensuele exemplaren is er van alles mogelijk. Zo is er een variant met een vergrendelbare rits, zo geef je je partner de macht over jouw jockstrap. Maar als dit nog niet spannend genoeg voor je is, dan heb je een ruime keuze uit een variant met spikes aan de binnenkant. Deze spikes zorgen ervoor dat je geslachtsdeel geprikkeld wordt tijdens het dragen van het kledingstuk. Er zijn dus voldoende keuze mogelijkheden. Op Zoek naar het model dat het best bij jou past? Kijk dan vooral online, staan veel relevante gebruikerservaringen online.