Een simpele urenregistratie software

  • door
Rooster

Tamigo biedt een gemakkelijke urenregistratie software die werkt door middel van een app. Via de app kun je gemakkelijk invoeren van wanneer tot wanneer je aanwezig bent geweest en gewerkt hebt. Alle uren die je hebt ingevoerd gaan direct van je uren af die er gepland zijn voor de maand. Zo kun je het hele betaalsysteem automatiseren. De app kan er namelijk ook voor zorgen dat je werknemers automatisch worden uitbetaald aan de eind van de maand. Ook kan je in de app een rooster maken waar je alle afspraken van de medewerkers kan zien en de tijden dat ze deze hebben.

Goede website

urenregistratie software

De website van Tamigo staat vol informatie over de app. Je kan een tekstje over alle verschillende diensten lezen vol met informatie over deze diensten en hoe ze je kunnen helpen. Via de website kun je ook zien of de app iets is voor jou. Vervolgens kan je de app 30 dagen gratis uitproberen. Tot slot kan je via de website simpel contact opnemen met de mensen van Tamigo.

Erg snel antwoordt

Door de snelle service van Tamigo zijn vele klanten super tevreden over de app. Je kan telefonisch terecht of via de mail.