Een mooie bolboom voor in de tuin

  • door

Ken je de Bolacacia al? Dit is een van de oudste bomen in Nederland en naar mijn mening een prachtig exemplaar. Ik heb zelf een kleine tuin, waardoor ik het moeilijk vond een goede keuze te maken tussen de verschillende bolbomen die we in dit land rijk zijn. Daarom heb ik er ook verstandig aan gedaan om naar de kwekerij te gaan en advies te vragen. Zo kwam ik in aanraking met prachtige bomen en vond ik al gauw dat de bolboom Bolacacia het beste in mijn tuin past. Het is vriendelijk in onderhoud en stevig. Je kunt hem op een kalkrijke grond plaatsen, en het heeft in het begin veel vocht nodig.

Het laten plaatsen van de boom

Bolacacia

Groene vingers, ik wil ze graag, maar ik heb ze helaas niet. Ik vroeg dus direct bij mijn aankoop of ik ook hulp kon krijgen bij het plaatsen. Gelukkig kon dit, waardoor het voor mij een ideale situatie was. Samen met hen heb ik gekeken naar de beste plek in de tuin. Tevens heb ik ook nog andere adviezen gekregen hoe ik mijn tuin het beste aan kon kleden. Ik ben dan ook erg tevreden over dit verloop, een aanrader voor iedereen die ook een mooie boom in zijn tuin wil hebben!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *