Duurzame inzetbaarheid werknemers software

  • door
Persoonlijk profiel

Tsuru is een duurzame inzetbaarheid werknemers software. Succesvol zijn. fitter worden en meer energieker worden dat hangt allemaal af van gewoontes en gedrag. Medewerkers  maken keuzes ten aanzien van bewegen, voeding, slaap, stress en ambitie. maar waarom maken ze di? Er is bewustzijn nodig om die keuzes te maken. Daarom is het hebben van de juiste adviezen en vaardigheden belangrijk. Met Tsuru krijgen medewerkers een unieke gepersonaliseerde coaching, zodat ze kunnen werken aan gezondheidsdoelen en zo duurzamer en nieuwe gewoontes kunnen ontwikkelen.

Voor wie is Tsuru?

Tsuru is voor iedereen geschikt die  zijn of haar gezondheid wilt verbeteren. binnen een organisatie is het geschikt voor een werknemer, HR afdeling en chief executive officers. Als een medewerker ben je een spil van een organisatie. daarom is het erg belangrijk dat je goed slaapt, beter kan omgaan met stress, meer energie hebben en zelfverzekerder zijn. Ook is het belangrijk dat je mentaal en fysiek goed voelt. Met de Tsuru app kun je waar je ook bent aan je gezondheid werken. 

Privacy

Mensen die de Tsuru app gebruiken moet zich natuurlijk veilig voelen. Daarom garandeert Tsuru dat ze jouw gegevens  100 procent respecteren. Door middel van end to end encryption en two tier authentication zorgen ze ervoor dat de gegevens  niet toegankelijk zijn voor onbekende.