Deze Gabor sneakers zijn mijn nieuwe favoriet!

  • door
Gabor sneakers

Mijn nieuwe Gabor sneakers zijn echt mijn favoriet, want deze schoenen lopen heel lekker. Ik heb ze gekocht omdat ik gauw last heb van mijn voeten en daarom makkelijke schoenen moest hebben. Ik was een beetje bang dat ik moest inleveren op stijl en design, maar gelukkig heeft Gabor bewezen dat mode en functionaliteit prima hand in hand kunnen gaan!

Soepel materiaal

Gabor sneakers

Een van de redenen waarom de Gabor sneakers zo fijn zitten, is vanwege het feit dat dit merk zoveel mogelijk gebruik maakt van soepele materialen. Zo is het leer enorm soepel en valt het dus goed om je voeten heen. Daarnaast zijn de zolen gemaakt van zeer flexibel latex en opgebouwd uit meerdere componenten, zoals dempende loopzolen met luchtkussentjes en uitneembare inlegzolen. Dit laatste is voor mij persoonlijk echt een must, want zo kan ik eventueel mijn eigen orthopedische zolen in de schoenen doen.

Prachtig design

Verder zijn de sneakers natuurlijk heel mooi! De schoenen zijn een combinatie van sportief en chique en dat sluit perfect aan bij mijn kledingstijl. Ik heb de schoenen al bij verschillende outfits gedragen en ze vervelen nooit. Ben jij nu ook benieuwd of deze sneakers bij jou zouden passen? Bekijk dan snel de nieuwste collectie van Gabor bij Van Bommel Schoenen!