De leukste outfits die je draagt naar je kantoorbaan

  • door

Heb je sinds kort een kantoorbaan? Dan heb je vast opgemerkt dat je niet alles uit je kledingkast kunt dragen. Vroeger was dit nog strenger en was iedereen verplicht een pak te dragen, maar we merken dat het steeds soepeler wordt. Dit is mooi, want dit betekent dat je meer uit je kledingkast kunt halen dan je denkt! Hoe je dit kunt doen? Er zijn een hoop manieren hoe je casual kunt combineren met de kantoorbaan dresscode, die vrijwel overal hetzelfde is. De dresscode naar een kantoorbaan is vaak saai, neutrale kleuren en heel netjes. Laten we dit leuker maken.

Draag de juiste accessoires

Een nette en soms wat saaie outfit kun je eenvoudig leuker en stijlvoller maken met de juiste accessoires. Denk hierbij aan een Hugo Boss horloge met aan je andere pols één of twee armbanden in een donkerblauwe of bruine kleur. Het is een hele kleine toevoeging, maar valt voldoende op.

Zo kun je ook kiezen voor opvallende sokken of een stropdas met een opvallende print. Je ziet er nog steeds netjes uit, maar dan ook een vleugje stijlvol. Tegenwoordig bestaan er enorm veel sokken die veel gedragen worden onder een pak. Het valt niet te veel op, wat het niet kinderachtig maakt. Het valt net voldoende op waar je naar opzoek bent.

Bij sommige bedrijven mag je nog iets meer casual experimenteren wat betekent dat je sneakers aan kunt doen onder je pak. In eerste instantie klinkt dit misschien heel raar en denk je dat het niet past, maar probeer het maar eens een keer. Je krijgt hierdoor ook een jongere, nonchalante uitstraling wat voor klantgesprekken alleen maar een voordeel is. Heb je een werkdag waarbij je vooral veel moet zitten? Dan is de kans groot dat veel mensen het niet eens is opgevallen.