Banen die je kunt overwegen

Heb je geen idee wat je later wilt gaan doen, wanneer je klaar bent met je studie bijvoorbeeld? Of heb je al een baan maar wil je het graag over een andere boeg gooien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dit artikel is speciaal voor jou geschreven! We hebben een aantal functies voor je op een rijtje gezet waarmee je aan de slag kunt gaan, of die je kunt overwegen wanneer je eigenlijk geen idee hebt wat je wilt gaan doen. Bekijk ze meteen hieronder!

Hardware engineer

Een hardware engineer is iemand die elektrische installaties plaatst en installeert. Dat is een belangrijk onderdeel van de machinebouw, de maritieme wereld en de procesindustrie, want de apparaten en machines daar zijn cruciaal voor de dagelijkse processen natuurlijk. Als hardware engineer heb je dus heel erg divers en uitdagend werk, waarbij er waarschijnlijk nooit een dag hetzelfde zal zijn als de dag ervoor!

Kunstenaar

Ben je creatief en vind je het geweldig om mooie dingen te maken? Dan is het misschien wel een goed idee om kunstenaar te worden. Je kunt hiervoor naar een speciale school, zoals de Rietveld academie, maar je kunt ook gewoon zelf aan de slag gaan om mooie dingen te maken en die vervolgens te verkopen.

Eigen winkel

Lijkt het je fijn om iets voor jezelf te hebben en geen verantwoording af te hoeven leggen? Dan kan het misschien wel een goed idee zijn om een eigen winkel te gaan beginnen. Hier heb jij het voor het zeggen en ben je zelf verantwoordelijk voor het dagelijks verloop. Verkoop dingen die dicht bij je staan, dan wordt het waarschijnlijk elke dag weer een feestje om de boel op te starten of weer af te sluiten. Lijkt dat je wat? Ga er dan gewoon voor en open je eigen winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *